SFEERIMPRESSIE VERLIEFD & VERLOOFD 2019

GELUKT, GESLAAGD, GEWELDIG: dat was het!

En daarnaast, wat hebben we GENOTEN tijdens deze tweede editie. De complimenten over de beurs van deelnemers en de bezoekers zijn hartverwarmend. Dank jullie wel allemaal!! Genieten jullie nog even met ons na door middel van deze te gekke foto’s en after movie. Hier wordt precies dat sfeertje weergegeven dat wij hebben ervaren.

Benieuwd naar de foto’s?
Klik op de linker foto en ontdek meer sfeerfoto’s:

Met dank aan Bow Tie Wedding Films voor de prachtige beelden en What a Glorious Feeling voor de mooie foto’s!

FOTO’S

VIDEO

SFEERIMPRESSIE VERLIEFD & VERLOOFD 2018

Op zaterdag 10 en zondag 11 november 2018 vond de eerste editie van Verliefd & Verloofd plaats in de Oude Suikerfabriek in Groningen. Samen met bijna 60 deelnemers, extra veel aandacht voor bruiloft-styling en de vele fijne bezoekers was het een fantastisch weekend. Als organisatie zijn we super trots op wat we samen met alle leuke en toffe deelnemers hebben neergezet.

Benieuwd naar de foto’s?
Klik op de linker foto en ontdek meer sfeerfoto’s: lichtjes, heel veel lichtjes, enthousiaste deelnemers, verliefde en verloofde bezoekers en een enorme positieve vibe. Het was een weekend waarbij alles samenkwam en waar aanstaande bruidsparen bergen inspiratie vonden en de toffe professionals uit de regio ontmoetten.

Met dank aan Pure Films voor de prachtige beelden en Anouk Wubs voor de mooie foto’s!

FOTO’S

VIDEO