Skip to main content

Organiseer je bruiloft met Zank You

By 1 oktober 2019Blog

De voordelen van het gebruiken van Zankyou’s online cadeaulijst

Het maakt niet uit of jij net ten huwelijk gevraagd bent of inmiddels de eerste dingen voor jouw bruiloft al geregeld hebt. Wij hebben een TOP tip die we maar wat graag met je willen delen, namelijk: Zankyou.

Deze online trouwwebsite heeft antwoord op al jullie vragen omtrent de bruiloft, biedt de mogelijkheid voor een online cadeaulijst en maakt het plannen van de bruiloft nóg leuker! Hoe dit werkt, wat de voordelen zijn en waarom jullie nu een account aan willen maken leggen wij je in dit artikel uit.

Online cadeaulijst

Ken je dat? Dat moment dat je aankomt op een verjaardag en plots ziet dat een ander hetzelfde cadeau idee als jij had. Vervelend! Het is natuurlijk hartstikke lief dat mensen je een cadeau willen geven, maar het dubbel krijgen is jammer. Daarom komt Zankyou met de online cadeaulijst. Door middel van deze lijst hebben jullie alle cadeaus op één plek en zal er niemand zijn die hetzelfde cadeau geeft.

Dit werkt als volgt. Door middel van jullie eigen trouwwebsite (meer informatie hierover volgt later in het artikel) laten jullie aan de gasten weten wat voor cadeau jullie graag zouden willen ontvangen. De gasten kunnen nu online aankruisen welk cadeau ze jullie graag willen geven en maken hiervoor geld over naar jullie als bruidspaar. Dit geld komt op een gezamenlijke rekening te staan waar jullie toegang tot krijgen na de bruiloft.

Op deze manier kunnen de gasten gemakkelijk een bijdrage leveren en kunnen jullie uiteindelijk met het geld doen wat jullie willen. Denk aan die mooie huwelijksreis of wellicht een extra kamer in jullie nieuwe huis! Ook voor de internationale gast is dit een handige tool. De online cadeaulijst van Zankyou is namelijk beschikbaar in alle valuta en dus gemakkelijk te gebruiken voor alle nationaliteiten.

Online database van leveranciers

Naast een online cadeaulijst heeft Zankyou ook een enorme online database van leveranciers in de trouwindustrie. Als jullie nog opzoek zijn naar die cateraar die je het water in de mond doet lopen, een bloemist die de mooiste bloemen verzorgd of een weddingplanner om alles in goede banen te leiden dan ben je bij hen aan het goede adres. Ze hebben de leveranciers namelijk niet alleen op categorieën, maar ook op recensies en locaties gecategoriseerd om het voor jullie als bruidspaar zo overzichtelijk mogelijk te maken. Als jullie een leverancier denken gevonden te hebben kun je ze via de website gemakkelijk een gratis en geheel vrijblijvend berichtje sturen.

Een eigen trouwwebsite

Om het plannen van de bruiloft nog een stukje leuker te maken kwam Zankyou met de mogelijkheid om jullie eigen trouwwebsite te creëren. Jullie website is de perfecte manier om de gasten regelmatig op de hoogte te houden van het verloop van jullie bruiloft. Zo kunnen jullie hier de RSVP-lijst bijhouden, het programma delen, foto´s plaatsen, een playlist voor de bruiloft maken samen met jullie gasten en nog véél meer… Daarnaast kun je de website helemaal indelen én vormgeven zoals je zelf!

Ben jij nieuwsgierig en wil je uitzoeken of Zankyou bij jou past? Neem dan eens een kijkje op de website of download de app.

Happy weddingplanning!

Eddy Reynecke

Author Eddy Reynecke

More posts by Eddy Reynecke